ТЕСТ: Што треба да направиш барем еднаш во текот на еден ден?

ТЕСТ: Што треба да направиш барем еднаш во текот на еден ден?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и дознај што треба да направиш барем еднаш во текот на еден ден!

ТЕСТ: Што треба да направиш барем еднаш во текот на еден ден?

1. Која е твојата најдобра карактеристика?

2. Што најмногу сакаат пријателите кај тебе?

3. Како би се опишал/а?

4. Колку блиски пријатели имаш?

5. Како го поминуваш слободното време?

6. Која реченица ти е најдрага?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: