ТЕСТ: Уреди ја собата и дознај кој Дизни лик е твојот идеал цимер!

ТЕСТ: Уреди ја собата и дознај кој Дизни лик е твојот идеал цимер!

Објавена во: Совети // Тестови

Уреди си ја собата со своја желба и дознај кој Дизни лик би бил твојот идеал цимер.

Уреди ја собата и дознај кој Дизни лик е твојот идеал цимер!

Во која боја ќе го обоиш ѕидот?

Каков да биде подот?

Каков кревет би сакал/а да има?

Каква боја сакаш да ти бидат прекривките?

Какви завеси би сакал/а да имаш во собата?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: