ТикТокер го „продаде“ најдобриот трик за чистење на овошје: Сè што ви е потребно веќе го имате дома

ТикТокер го „продаде“ најдобриот трик за чистење на овошје: Сè што ви е потребно веќе го имате дома

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Едноставен и исклучително ефикасен трик...

На социјалната мрежа ТикТок може да пронајдете многу корисни совети, од оние за готвење, до оние практични трикови при подготовката на храна.

Еден таков сподели и корисникот „Kani's Rezepte“. Трикот кој тој го откри е многу едноставен, што е неверојатно што досега на никој не му текна.

Доколку го баравте најбрзиот, најлесниот и најуредниот начин да ги излупите кивите, тогаш погледнете ја идејата на овој ТикТокер:

@kanisrezepte

Für die ganz faulen #trick17 #trick #tricks #hacks #foodhacks #foodhack #viral #fy #fyp #2021 #fd #fds #trend #tiktokfood #foodie #food #easy

Vivi Trend x No hands DJ Yames - Dj_yames

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: