Тој е Тарзан од 21 век: Трка на човек и мајмун, што мислите кој победи?

Тој е Тарзан од 21 век: Трка на човек и мајмун, што мислите кој победи?

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Што мислите, кој е побрз - мајмунот или човекот? 

Конор личи на современ Тарзан, а како домашно милениче чува мајмун.

Тие двајца се неразделни и секојдневно уживаат во нови авантури. Нивната игра ги насмеа корисниците на Инстаграм, а за што станува збор погледнете во продолжение:Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: