Тони Зен и Слаткаристика во младите денови: По рамбовки, кога девојчињата лудуваа по нив (ФОТО)

Тони Зен и Слаткаристика во младите денови: По рамбовки, кога девојчињата лудуваа по нив (ФОТО)

Објавена во: Stars // Музика

Тони Зен и Слаткаристика на еден од првите заеднички настапи

Познатиот хип-хоп артист Тони Зен објави фотографии од младоста. Имено со неговиот колега Слаткар беа познати по белите рамбовки, а беа омилени кај женската популација.

„Ретроспектива

Ова е меѓу првите заеднички настапи со @slatkaristika.official, кај Виктор "Chevignon" во Кичево, 2007 година, Слаткар беше и остана еден од најдобрите, респект брату“


На ова Слаткар му возврати со емотикон „срце“.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: