Тони Зен: „За да играм кошарка, еднаш од училница бегав низ прозорец“

Тони Зен: „За да играм кошарка, еднаш од училница бегав низ прозорец“

Објавена во: Спорт // Кошарка

И како дете бил „немирен“!

Познатиот рапер учел во ОУ„ Ѓорѓија Пулевски“, во населбата Аеродром во Скопје и како што откри во едно интервју како тинејџер обожавал да игра кошарка.

„Во основно постојано играв кошарка, затоа и по завршување на средното образование се запишавна Факултетот за физичка култура. Да не се повредев веројатно ќе продолжев да се занимавам со спорт. Денес одвреме-навреме играм кошарка, но најмногу скијам и планинарам“, откри Тони во едно интервју.


Објавена во: Спорт // Кошарка

Можеби ќе ве интересира: