Уметник ги трансформира во луѓе: Како би изгледале ликовите од цртаните филмови кога би биле вистински живи луѓе?

Уметник ги трансформира во луѓе: Како би изгледале ликовите од цртаните филмови кога би биле вистински живи луѓе?

Никогаш не сме виделе некој толку реално да ги трансформира ликовите од цртаните во луѓе.

Сите овие лица многу добро ги знаете, но како анимирани ликови. Еден уметник се потруди да преобрази некои од најпознатите ликови во луѓе. Како би изгледал Шрек како маж, а како Аладин?

Сите знаеме дека ликовите од цртаните филмови не изгледаат реално, бидејќи нема шанси нечија коса под вода да изгледа толку добро како на Ариел. Сите имаат обемна коса, крупни очи, нагласена половина, мускули... сите се совршени. Во реалноста, никој не изгледа толку совршено. А како би изгледале сите тие ликови кога би биле луѓе? Корисник на Инстаграм по име Хидрели реши да ги оживее цртаните ликови! Ги направи во реални верзии, за да изгледаат како вистински луѓе. Тој го направи тоа одлично! Еве како мисли дека би изгледале ликовите кои сите ги знаеме доколку станат луѓе. Погледнете во галеријата:Можеби ќе ве интересира: