Уште само еден ден од Garage Sale

Уште само еден ден од Garage Sale

Објавена во: После „Школо“ // PR

Останува уште само еден ден од најголемиот шопинг настан кај нас Garage Sale.

Доколку до сега не сте успеале да дојдете во Ramstore Mall сега е шансата да ја искористите огромната и богата понуда на облека, накит, обувки, спортска опрема, аксесоари, книги, играчки, предмети за домаќинство и бела техника, намалени до дури 70 проценти.

Затоа побрзајте и искористете ги големите попусти и чистаката која се прави во Ramstor Mall до 20 август.

Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: