Вељко Ражнатовиќ пука од гордост бидејќи чека трет син: „Богдана, кралицата на мојот живот!“

Вељко Ражнатовиќ пука од гордост бидејќи чека трет син: „Богдана, кралицата на мојот живот!“

Објавена во: Совети // Семејство

Синот на Цеца по трет пат ќе стане татко

Вељко Ражнатовиќ се огласи на Инстаграм, каде му се заблагодари на Бога што тој и неговата сопруга Богдана наскоро ќе добијат уште еден син.

Заедно со објавата која го покажува резултатот од пренаталниот тест и каде пишува дека полот е машки, тој напиша:

- Слава на Бога! Ти благодарам, Господи, за сѐ што ми даде како грешник. Слава на отецот и синот и Светиот Дух! Богдана, кралица на мојот живот!


Тој потоа сподели фотографија од неговите синови Жељко и Крстан со коментар:

- Доаѓа уште едно братче!

Извор: www.telegraf.rs

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: