Ви играат само рацете: Најдобрите видеа од новиот предизвик на ТикТок

Ви играат само рацете: Најдобрите видеа од новиот предизвик на ТикТок

ТикТок е новата апликација по која полудеа сите тинејџери. Секојдневно се појавуваат нови предизвици. Некои се интересни, некои помалку интересни, но факт е дека сите брзо се заразуват со истите.

Додека и некои наши македонски ѕвезди се забавуваат на оваа апликација, ние ви ја покажуваме новата компилација од најдобрите видеа од предизвикот со правење знаци со рацете.


Можеби ќе ве интересира: