(ВИДЕО) 6 вежби за стомачни мускули за почетници!

(ВИДЕО) 6 вежби за стомачни мускули за почетници!

Објавена во: Совети // Вежбаме

Никогаш не е доцна да започнете со вежбање, па макар и среде лето.

Доколку и вие се одлучите за овој чекор, а најмногу сакате да работите на стомачните мускули, вие сте на вистинското место. Во продолжение погледнете кои 6 вежби фитнес тренерот ги препорачува за нив, а можете да ги правите и дома, без дополнителна опрема.


Објавена во: Совети // Вежбаме

Можеби ќе ве интересира: