(ВИДЕО) Целиот свет полуде за девојчето кое вози ховерборд како возрасна девојка!

(ВИДЕО) Целиот свет полуде за девојчето кое вози ховерборд како возрасна девојка!

Таа има само 19 месеци и се вика Лонг Џи Ксин. Се уште го нема усовршено одењето, но затоа има координации на движењето како што немаат ни возрасните. Ховерборд добила за првиот роденден и сите очекувале дека со него ќе се забавува кога ќе порасн, но... Лонг не чекаше долго.

Имено, девојчето веднаш застанало на даската и за брзо станала сензација во Кина. Видеото од ова преслатко девојче може да го погледнете во продолжение.


Можеби ќе ве интересира: