(ВИДЕО) Ги делеле училишните клупи: Ѕвезди кои оделе заедно на училиште!

(ВИДЕО) Ги делеле училишните клупи: Ѕвезди кои оделе заедно на училиште!

Објавена во: Музика, Филм

Сигурно ни самите не знаете дека некои од вашите училишни другари некогаш можеби ќе станат познати личности, познати актери, пејачи, научници, политичари...

Иако, многу ѕвезди верувале декеа ќе станат популарни уште во средно училиште, најверојатно не претпоставувале да одат во училиште или пак да бидат во ист клас со идните познати колеги или колешки. Во продолжение погледнете видео кои ѕвезди седеле заедно во училишните клупи.


Објавена во: Музика, Филм

Можеби ќе ве интересира: