(ВИДЕО) Ја однела својата ќеркичка на ролеркостер, а потоа забавното возење се претворило во хорор!

(ВИДЕО) Ја однела својата ќеркичка на ролеркостер, а потоа забавното возење се претворило во хорор!

Носењето на децата на ролеркостер може да биде меч со две острици.

Сепак, една мајка одлучила на својата ќерка да и овозможи вистинска адреналинска акција. За жал, тоа во очите на девојчето се претворило во вистински хорор.

Во продолжение може да погледнете видеото од ова искуство на малото девојче.


Можеби ќе ве интересира: