(ВИДЕО) Како да направиш кул фотка на Инстаграм

(ВИДЕО) Како да направиш кул фотка на Инстаграм

Објавена во: Мода // Moj стил

Сакаш да се фотографираш и да имаш најмногу „срциња“ на Инстаграм. Еве неколку едноставни трикови кои ќе ти помогнат на направиш кул фотки.

Погледни го видеото објавено на фејсбук страницата на You're Gorgeous и обиди се да направиш некои од фотките што тие ги предлагаат.

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: