Видео кое ќе ве насмее: Што прават гладните мачки во Македонија? (ВИДЕО)

Видео кое ќе ве насмее: Што прават гладните мачки во Македонија? (ВИДЕО)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Ќе се смеете со солзи...

Една слаткарница во Скопје, едно утро имала неповикан, гладен гостин.

Мачката гледаше во излогот, поточно висеше токму пред турската баклава, која сопственикот поради некои свои причина ја нарекол Ангела Меркел.

Така е создадена оваа урнесна сцена која ги топи срцата на сите. 

Во продолжение погледнете го видеото и подгответе се да се насмеете до солзи:


фото: Принтскрин / Инстаграм

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: