(ВИДЕО) Мие заби и прави чудо со фудбалска топка!

(ВИДЕО) Мие заби и прави чудо со фудбалска топка!

Објавена во: Спорт // Фудбал

18 годишното момче по име Риу секојдневно објавува видеа на социјалните мрежи како прави чуда со фудбалска топка. 

Но, овој пат тој ја премина играта.

Тој ги мие забите и прави чуда со топката, погледнете во ВИДЕОТО.


Извор: telegraf.rs

Објавена во: Спорт // Фудбал

Можеби ќе ве интересира: