(ВИДЕО) Неверојатната гимнастичарка која го воодушеви светот

(ВИДЕО) Неверојатната гимнастичарка која го воодушеви светот

Младата гимнастичарка Кејтлин Охаши (21) од американскиот универзитет UCLA за која пред неколку месеци сите пишуваа по нејзиниот совршен настап со движењата на Мајкл Џексон, деновиве е повторно во фокусот.

Пред неколку дена изведе нова кореографија и доби максимални 10 поени, овации од публиката и воодушевување од сите кои го погледнаа виралното видео.


Можеби ќе ве интересира: