(ВИДЕО) Приказна за последната пуканка: Братчето ѝ ја изеде пред нос

(ВИДЕО) Приказна за последната пуканка: Братчето ѝ ја изеде пред нос

Објавена во: Совети // Семејство

Ја сакаше само за себе, но не беше успешна во таа намера...

Во видеото во продолжение погледнете како братчето и ја зима последната пуканка, која малото девојчето се мачеше за да земе:


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: