(ВИДЕО) Влезе во езерото Баракуда и се заледи од убавината

(ВИДЕО) Влезе во езерото Баракуда и се заледи од убавината

Турист се вратил по својот телефон за да го сними секој детаљ од кристално чистото окружување.

Малку луѓе може да си дозволат егзотично патување до Филипините, па уште и да одат на езерото Баракуда.

Туристот на видеото воодушевено влекол во кристално чистата вода со телефонот, само за да овековечи се што можел да згодледа и доживее.


Можеби ќе ве интересира: