(ВИДЕО) За само еден час повеќе од 20.000 прегледи: Стефонатор и ГП со нова песна!

(ВИДЕО) За само еден час повеќе од 20.000 прегледи: Стефонатор и ГП со нова песна!

Објавена во: Музика, YouTube ѕвезди

Успешните јутјубери Стефонатор и ГП неодамна запливаа и во музичките води. Стефонатор се одлучи за преработка на „Сакам да те галам“ во која гостуваше и младата Мартија Станојковиќ, а ГП се одлучи соло да ги отпее љубовните стихови.

По успехот кој го постигнаа со овие песни, тие најави и дует, кој конечно ја доживеа светлината на денот. „Baby Next Тime“ е насловот на новиот хит на момците кои го освојуваат јутјуб. За истата снимија и видеозапис во кој друштво им прави моделот Azhda Agush.


Овој проект на младите јутјубери, кој за само едне час има повеќе од 20.000 прегледи е поддржан од Просветно дело и Габор.

Објавена во: Музика, YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: