(ВИДЕО) Запеа и на македонски: Рафаел одбра песна од Лозано

(ВИДЕО) Запеа и на македонски: Рафаел одбра песна од Лозано

Објавена во: Stars // Музика

Влатко Лозаноски е еден од најслушаните пејачи во нашата песна, а за неговите песни има безброј кавери. Во низата кавери за хитото „Километри“ се додаде уште еден, а тоа од Рафаел Лупро.

Имено, Рафаел е изведувач кој пее песни на повеќе светски јазици, а има многу преработки на песни од балканските држави. Досега немаше испеано песна на македонски, но „Километри“ на Лозано го поттикна да го направи тоа.

Со интересен нагласок еве како Рафаел го отпеа хитот на Лозано:


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: