(ВИДЕО)Одлични идеи за фризури за матура!

(ВИДЕО)Одлични идеи за фризури за матура!

Објавена во: Мода // Moj стил

Оваа година ќе славите матура или полуматура и сигурно веќе наголемо размислувате за прославата.

Покрај облеката, чевлите, шминката и накитот, многу важен фактор за девојките е и фризурата. Доколку се уште немаш одлучено како ќе ја направиш косата, погледни го нашиот предлог во продолжение!


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: