Викенд хороскоп: Прекрасни два дена пред овие знаци

Викенд хороскоп: Прекрасни два дена пред овие знаци

Овен

Драги Овни, едно е сигурно, а тоа е дека викендот нема да ви донесе проблеми. Вие ќе бидете под заштита на ѕвездите и поради тоа не ве очекуваат никакви негативни случувања. Викендот ќе ви го одбележи среќа.

Бик

Вие во текот на виекндот ќе бидете во можност да решите бројни проблеми со вашите драги личности, а тоа ќе ви тргне од рака, само ако покажете подготвеност за компромис. Навистина би требало да поминете преку некои работи.

Близнаци

Викендот ќе ви донесе само среќа и вие во текот на него само ќе уживате. По долго време ви претстои викенд кој нема да ви донесе ништо лошо. Во текот на викендот ве очекуваат само бројни убави случувања.

Рак

Викендот ви носи проблеми кои и нема да можете лесно да ги решите. За жал на вас ќе ви се случуваат разни негативни работи кои нема воопшто да ви се допаднат, а посебно ќе ве изненади вашиот партнер со една постапка.


Следна страна

Можеби ќе ве интересира: