Вистинска испирација: И покрај своите години се чувствуваат младо и имаат необични професии!

Вистинска испирација: И покрај своите години се чувствуваат младо и имаат необични професии!

Објавена во: Мода // Moj стил

Често слушаме дека годините се само бројка, а овие луѓе го потврдуваат тоа!

Некогаш ти изгледа дека е прекасно да започнеш да се занимаваш со нешто за кое што сметаш дека си превозрасен/превозрасна? Никогаш не е доцна и годините се само број. Тоа го потврдуваат и овие луѓе, пишува BrightSide.

# Грета Понтарели (68) шампионка во уметнички танц околу шипка.

# Сумирок (84) јапонска ДЈ ѕвезда и Гинисова рекордерка.


# Роџер Олсоп (74) го препливал Ла Манш во 70-тата година што е голем предизвик и за многу млади.


# Антони Царечиа (56) е модел кој го освојува Инстаграм со своите фотографии.

# Дорис Лонг (85) докажува дека никогаш не сме превозрасни за искачување по згради.

# Ципора Саламон (69) е модна икона која докажува дека стилот е вечен.

# Чуандо Тан (50) е филмски режисер од Сингапур кој и понатаму изгледа како момче.

Со сигурност некој од овие успешни луѓе ќе те инспирира за и ти да започнеш со она што од секогаш си го посакувал/а!

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: