ВНИМАВАЈТЕ НА ОВА: 4 знаци дека помеѓу вас нема хемија!

ВНИМАВАЈТЕ НА ОВА: 4 знаци дека помеѓу вас нема хемија!

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Понекогаш уште на првиот „дејт“ можеме да сфатиме дека ги нема оние „искри“...

Кога одиме на „дејт“ очекуваме дека супер ќе „кликнеме“ со личноста со која се среќаваме. Тоа понекогаш не се случува, но, што значи таа искра? EliteDaily наведува дека понекогаш ни самите не сфаќаме што се случува кога ќе запознаеме некој. Некој можеби е згоден, духовит и паметен, а сепак не се случува „она нешто“ помеѓу вас. Ова се четирите знаци кои ќе покажат дека помеѓу тебе и симпатијата нема хемија, па колку и болно да звучи ова...

# Не се чувствуваш добро после „дејтот“.

# Не се радуваш на следната средба.

# Немате ништо заедничко.

# Повеќе ви се допаѓаше таа личност на друштвените мрежи отколку во живо.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: