Во пресрет на празниците: Адреа Бочели со неверојатна изведба на „Santa Claus Is Coming To Town“!

Во пресрет на празниците: Адреа Бочели со неверојатна изведба на „Santa Claus Is Coming To Town“!

Објавена во: Stars // Музика

Новогодишната еуфорија не дрма сите веќе неколку дена. Новогодишни песни се слушаат на секое ќоше во градот, а она што веруваме дека ќе ти биде на „репит“ е изведбата на Андреа Бочели на песната „Santa Claus Is Coming To Town“. Те оставаме да уживаш во оваа изведба!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: