Вреди цело богатство: Претставена е најскапата заштитна маска на светот

Вреди цело богатство: Претставена е најскапата заштитна маска на светот

Израелската компанија „Ivel“ на јавноста и ја претстави најскапата заштитна маска на светот.

Проценета е на 1.5 милиони долари, а истата е изработена од 250 грама најчисто злато и е обложена со неверојатни 3.608 природни црни и бели дијамнти од вкупно 210 карати.


Можеби ќе ве интересира: