Вреди да ги погледнете: Најдобрите романтични филмови на Нетфликс

Вреди да ги погледнете: Најдобрите романтични филмови на Нетфликс

Објавена во: Живот // Живот

Нема да се покаете....

Барате добра љубовна приказна? Ги составивме најдобрите романтични филмови кои се емитуваат на Нетфликс во моментов, од ром-компови до драми со солзи до нешто малку посекси. Нетфликс се потпира на нивната оригинална романтична содржина во последниве години, така што има многу нови изданија што треба да ги проверите, но има и неколку класици, добитници на награди и хитови на бокс-офисот.

# Pride and Prejudice

# Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

# Moonlight

# To All the Boys I've Loved Before

# The Notebook
Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: