Времеплов: Како изгледале денешните ѕвезди во младоста?

Времеплов: Како изгледале денешните ѕвезди во младоста?

Да, „Хари Потер“ излезе на големото платно пред скоро 19 години. „Парк Јура“ пред 27. Да, возрасни сме. Пораснати, голем дел од нас и фамилијарни луѓе.

И додека сме зафатени со гледање на репризи на овие филмови на телевизија (не дека ни пречи), актерите кои глумеа во нив исто така „собраа“ години. А, денес тие изгледаат сосема поинаку.

Фреди Хајмор (28 години)


Том Фелтон (32 години)

Дакота Фанинг (26 години)

Афшан Азад (31 година)

Џозеф Мазело (36 години)

Мелиса Џоан Харт (44 години)

Мара Вилсон (32 години)

Питер Билингсли (49 години)

Ноел и Кали Шелдон (17 години)

Кристина Ричи (40 години)


Фото: Getty/Gulliver

Можеби ќе ве интересира:

Локни и крупни сини очи: Тајчи сподели фотографија од тинејџерските денови


Можеби ќе ве интересира: