За многумина невозможна мисија: Запознајте ја девојката која со една рака ги „убива“ сите во CS:GO

За многумина невозможна мисија: Запознајте ја девојката која со една рака ги „убива“ сите во CS:GO

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Играњето на мултиплеер игри со една рака, а особено оние со пукање е практично невозможно за поголемиот број играчи. Меѓутоа, една гејмерка и покрај својот хендикеп yспеа целосно да ги декласира своите противници.

За што точно станува збор, погледнете во видеото во продолжение:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: