За ремонт потроши 15.000 евра: Што има корегирано Станија?

За ремонт потроши 15.000 евра: Што има корегирано Станија?

Објавена во: Живот // Живот

Можно ли е? 

Српската старлета Станија Добројевиќ мината ги покажа последните корекции кои ги правеше на лицето во периодот кога беше во Америка.

Имено, Станија очигледно имала дополнителни интервенции на лицето, па ако ја споредиме фотографијата од 2019 година, кога беше последна во едно, и новата, старлетата скоро и да не личи на себе. Коментарите  веднаш следеа кога Станија го смени личниот опис.

Истото се случи пред две години кога Станија Добројевиќ се приклучи на „Задруга 2“, дури и тогаш многумина не можеа да ја препознаат. Иако никогаш не криела дека има корекции на лицето и телото, најпознатата старлета се чини дека решила да молчи за своите операции што ги правела во последно време, но тие се многу видливи со голо око.

Судејќи според бројот на естетски процедури, може да се заклучи дека Станија вложила многу пари во нејзиниот ремонт, што е многу забележливо.

Износите се изразени во евра.

Нос- 2.000

Усни - Зголемување на усните со сопствени масти 400-600

Заби фасада- 5000

Очни капаци - 600 до 1000

Гради - 3000 до 4000

Задник- од 2000 година

Надградба: 600
Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: