Заедно на трка: Синовите на Тамара и Катерина се најдобри другари (ФОТО)

Заедно на трка: Синовите на Тамара и Катерина се најдобри другари (ФОТО)

Објавена во: Совети // Другарство

Пејачката Тамара Тодевска и манекенката Катарина Ивановска со заедничка дружба со децата

Имено познатите мајки викендов беа на трка, на која синовите Дарен и Вања покажаа дека се најдобри другари.  Тука беа и Хана и Кира.


Објавена во: Совети // Другарство

Можеби ќе ве интересира: