Жив го фатија: Неверојатната реакција на куче уловено среде кражба на храна

Жив го фатија: Неверојатната реакција на куче уловено среде кражба на храна

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Видеото од крадењето на храна од работната маса во кујната стана вирално. Сопственичката на златниот ретривер го сними ова куче кое одлучи да го дофати садот со храна.

Овој симпатичен златен ретривер изгледа дека бил многу гладен и посегнал по она што можел да го најде во кујната. 

Со предните нозе се качил на работната маса, каде стоеле две чинии со храна и ја земал едната, но изразот на неговото лице кога сфатил дека е уловен зборува повеќе од 1.000 зборови.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: