Зошто наеднаш престана да се јавува? Одговорот е само еден и нема врска со вас!

Зошто наеднаш престана да се јавува? Одговорот е само еден и нема врска со вас!

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Дали некогаш сте се запрашале зошто мажите наеднаш го губат интересот за вас? Во еден момент живеете бајка, а во друг таа бајка се претвара во хорор. Прочитајте кои се можните факти за тоа:

# Причината е секогаш иста - страв од обврски!

Во такви ситуации вистинското прашање е што не е во ред со него, а не со вас. Не е во ред неговиот страв од обврски. Некои успеваат тој страв да го совладаат, а некои не. Оние вторите едноставно се сакаат да го изгубат чувството за слобода и не сакаат да се лишат од возбудата која им носи секојдневно освојување. Од таа причина, она што го освојуваат брзо, за кратко им станува здодевно, бидејќи се увериле дека тоа може да го имаат.

# „Има ли тоа врска со мене?“

Вистина е дека жените понекогаш брзаат кога се врските во прашање. Сепак, поентата е во тоа да на време препознаете таков маж и да бегате без оглед на се.

# „Дали тој ќе сфати дека јас сум вистинската?“

Доколку мислите дека поради вас ќе се промени многу е веројатно дека сте гледале премногу американски филмови. Затоа наместо да се залажувате, продолжете понатаму и дајте си шанса со некој подобар.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: