Звукот на урбаните момци кои дадоа друга димензија на македонската сцена ќе го чуе цел Балкан

Звукот на урбаните момци кои дадоа друга димензија на македонската сцена ќе го чуе цел Балкан

Објавена во: Stars // Музика

Продукцијата  Urban Records која на голема врата го донесе новиот модерен стил на музика и звук кој е многу добро прифатен помеѓу младите во државава и во соседна Србија и Бугарија, потпиша партнерски договор со “IDJ Digital” - водечки дигитален дистрибутер за Источна Европа и Јадранскиот регион, лоциран во Белград, соседна Србија. Тие се лидери во регионот за медиумска промоција и дигитална продажба и дистрибуција и како компанија работат за издавачи и големи стриминг платформи како што се Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, како и мрежата на YouTube.

Од тука произлегува фактот дека сите ексклузивци на продукцијата како што се Два Бона, Таско, Тракер и други, ќе ја имаат можноста да бидат медиумски промовирани на телевизиите и радио станиците низ целиот регион. 

Урбан Рекордс  најавуваат  многу  новитети и уште поголеми  соработки на артистите со многу балкански ѕвезди.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: