Цел свет пренесе дека Јелена Карлеуша се вакцинираше: Дивата докажа колку е влијателна

Цел свет пренесе дека Јелена Карлеуша се вакцинираше: Дивата докажа колку е влијателна

Објавена во: Живот // Живот

Поминаа два дена откако дивата Јелена Карлеуша се вакцинираше, а реакциите никако да стивнат.

Буквално цел свет пренесе дека Карлеуша се вакцинирала, од весници до национални телевизии ширум светот, веќе два дена се зборува за имунизацијата на поп ѕвездата.

Таа заврши на насловни страници на бројни познати весници и со тоа повторно докажа колку е само влијателна не само во регионот и Балканот туку и во цела Европа и подалеку.

Покрај тоа што заврши на насловна страна на австрискиот весни, меѓудругото беше емитувана и на турска национална телевизија, итн.


Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: