Двете најпопуларни ТикТокерки објавија нови песни денес: Која е подобра според вас? За женкар или за стандарди за убавина?

Двете најпопуларни ТикТокерки објавија нови песни денес: Која е подобра според вас? За женкар или за стандарди за убавина?

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Летни хитови!

Двете песни имаат заразни мелодии, едноставни текстови, а исто така испраќаат добри пораки до девојчињата. И двете излегоа во исто време! Засега, едната е попопуларен, а која е подобра според вас? На 

Дикси или Бела?

За разлика од еден куп Youtube и TikToker кои сакаат да станат пејачи и да објавуваат песни кои завршуваат како материјал за потсмев, Дикси Д’Амелио и Бела Поарч всушност знаат да пеат. Можеби не е по сечиј вкус, но нивните поп-песни се насочени кон генерацијата на ТикТок и тие успеваат. Тие имаат заразни мелодии, лесни за паметење, текстовите и пораките кои овие песни им ги испраќаат на девојките се добри и позитивни пораки. 

Во својата нова песна, Бела пее за високите стандарди што момчињата ги имаат кон девојчињата. Тие сакаат совршена девојка, онаа која ќе изгледа според сите сегашни стандарди за убавина и ќе биде совршена без маани, и дека таа дефинитивно не е „таа“ девојка и не сака ниту да биде, но е задоволна од нејзините несовршености. Нејзиниот пример треба да го следат и други девојки, и кој не ве сака каква што сте, не те заслужува. Да се ​​смениш заради момче за да ги исполни неговите стандарди е глупаво. 


Дикси пее за момчиња, но тој тип на момче што ќе те натера да се заљубиш во него, а потоа две недели подоцна случајно ќе го сретнеш во градот со друга девојка. Тој ќе има нов секоја недела, и секогаш кога ќе ве повика ќе паднете под негово влијание и ќе попуштите и ќе се видите. Треба да го прифатите фактот дека тој е женкар што не ви треба.


Веќе некое време објавуваат кратки најави за песните на „ТикТок“, а сега кога конечно излегоа, нивниот рејтинг скокна за неколку часа.

Која повеќе ви се допаѓа на вас?

извор:teen385.dnevnik.hr


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: