(ФОТО) Додека во Македонија сите зборуваат за неа, Тамара на море позира со Вук!

(ФОТО) Додека во Македонија сите зборуваат за неа, Тамара на море позира со Вук!

Објавена во: Совети // Семејство

Деновиве најактуелна е темата за изведувањето на македонската химна од страна на музичката дива Тамара Тодевска. Коментарите на оваа тема се најразлични од они кои се поддршка, па се до оние кои имаат негативен став на оваа тема.

Тамара со цел да го одбегне целиот хаос, Тамара замина на море, со своето семејство. Меѓу присутните беа и нејзината сестра Тијана Дапчевиќ, која сподели фотографија на која Тамара и Вук лудуваат на песочните плажи.

За потсетување, Тамара деновиве не споделува фотографии на своите профили на социјалните мрежи, освен неколкуте статуси во самоодбрана.

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: