(ФОТО) Кога се роди бебето тежеше 6 килограми: Денес изгледа сосема поинаку

(ФОТО) Кога се роди бебето тежеше 6 килограми: Денес изгледа сосема поинаку

Објавена во: Совети // Семејство

Британка се шокирала кога заминала да го роди своето трето дете, поради големината на истото.

Ова Броди Јанг. Тој светлината на денот ја здогледа на најголемиот христијански празник - Божиќ, а неговиот случај е повеќе од уникатен.

При раѓањето, Броди тежел скоро 6 години, а бил долг 62 сантиметри.

Мајката на неверојатното момче вели дека претходно знаела дека нејзиниот син ќе биде поголем од нејзините две деца, но сепак никој не можел да замисли дека разликата ќе биде толку голема.

Големината на Броди при раѓањето беше како на 3 - месечно бебе. И неговиот апетит беше навистина голем.

Но, денес овој херој е веќе момче и воопшто не се разликува од своите врсници.

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: