(ФОТО) Мартија има најкул мајка, а нивната сличност ќе ве остави без зборови!

(ФОТО) Мартија има најкул мајка, а нивната сличност ќе ве остави без зборови!

Објавена во: Совети // Семејство

Македонската јавност најдобро ја запозна Мартија од музичкото натпреварување „Ѕвездичките на Пинк“. Таму најголема поддршка и беше нејзината семејство, а најмногу нејзината мајка.

Мама Снежана и денес е најголема поддршка на малата пејачка. Сличноста помеѓу нив две е неверојатно, а за уникатноста и младелашкиот дух на мајка и на Мартија, доказ се и фотките што пејачката ги споделува на профилите на социјалните мрежи.

Црвената коса и е заштитен знак, а истата насмевката е она што прво паѓа во очи кога ќе ги видите овие мајка и ќерка.

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: