Ги воодушевија сите со начинот на кој собрале пари за новиот базен: Не е во прашање работа преку лето (ВИДЕО)

Ги воодушевија сите со начинот на кој собрале пари за новиот базен: Не е во прашање работа преку лето (ВИДЕО)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Идеална летна идеја за собирање пари...

Некои можеби оваа година нема да можат да одат на море или едноставно сакаат да се разладат и дома за време на летните горештини, исто како и овие пријатели. Тие ги воодушевија сите на ТикТок со идејата за тоа како собрале пари за нов базен.

Ако немаш доволно пари или џепарлакот не ти е доволен, тогаш ова е одлична идеја! Ова друштво од Хрватска на ТикТок ги воодушеви сите со начинот на кој собрале пари за прекрасен базен, во кој ќе се разладуваат за време на летните горештини. Како што покажаа во видеото, парите за новиот базен ги собрале со помош на пластични и стаклени шишиња. Секое шише има своја повратна амбалажа, а во Хрватска секое вратено шише вреди 50 липи. Тие затоа организирале акција за собирање шишиња и успеале да соберат дури 3.000, поради што при враќањето добиле 1.500 куни, што се околу 200 евра.

@barbarakanisek #fyp #balkan #tiktok #ljeto2022 #summer #summervibes #poolparty #pool #chill #foryoupage #vibes #flaška #croatia #slovakia #friends #trend #4you #viral #viralvideo Ljeto Dvaput Godišnje - Zvonimir Franić

Ова навистина е идеален начин за да соберете пари, со оглед на тоа што воопшто не размислуваме каде ги фрламе стаклените или пластичните шишиња од пијалок. Освен тоа, сите шишиња повторно одат на рециклирање што придонесува за еколошко освестување, кое денес е навистина важно. 

фото: Принтскрин / ТикТок

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: