Инстаграм лаже: 10 фотографии кои го откриваат вистинскиот изглед на Селена Гомез

Инстаграм лаже: 10 фотографии кои го откриваат вистинскиот изглед на Селена Гомез

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

10 фотографии од Селена Гомез кои докажуваат дека ѕвездата не изгледа воопшто исто на фотографиите што ги постира на социјалните мрежи, со тоа како изгледа во реалноста.
Забележливо е дека најчесто и се уредени вилицата, вратот, но и самата шминка.

Погледнете и самите и запомнете: Инстаграм лаже!

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: