Ја покажа во новото видео: Која е девојката која му го освои срцето на Лазаров?

Ја покажа во новото видео: Која е девојката која му го освои срцето на Лазаров?

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Дека одлично се снајде во јутјуберските води нема сомнеж. Младиот водител и јутјубер Стефан Лазаров постојано ги изненадува своите следбеници со различни содржини во видеата - „Карпул Караоке“, пренкови, лични стории, мотивирачки говори...

И тогаш кога сите мислеа дека повеќе нема со што да изненади, тој направи вистински бум. Имено, во последното видео кое го објави на својот профил ја покажа неговата девојка, Марта Младеновска. Иако многу јавно не ја експонираат својата врска, сега дојде време за тоа, а причината поради која таа се најде во ова видео е пренкот кој го подготвуваше за неговите другари.

Како помина и дали неговите другари беа помудри од него, процените сами откако ќе го изгледате неговото видео.


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: