Јутјуберката Кике Цветче има ново видео: ПРАВИМЕ GINGERBREAD COOKIЕS!

Јутјуберката Кике Цветче има ново видео: ПРАВИМЕ GINGERBREAD COOKIЕS!

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Симпатичната и секогаш позитивна јутјуберка Кике Цветче има ново видео. Овој пат таа се обидува да направи GINGERBREAD COOKIЕS! Во видеото кое ќе ве насмее до солзи ѝ помага и Иван Ајнштајн.

Во продолжение погледнете како Кике и Иван прават колачиња.

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: