Кајли Џенер откри кој е нејзиниот најголем страв! Фановите се збунети ...

Кајли Џенер откри кој е нејзиниот најголем страв! Фановите се збунети ...

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Некои ѕвезди се плашат од навидум ситни, скоро невидливи нешта

Кајли Џенер и нејзината ќерка Сторми одговориле на многу прашања што ги разгорувале со Елен Деџенерис во нејзиното шоу , сите биле многу слатки и прилично откриле детали..

Покрај тоа што кажа неколку слатки анегдоти за нејзината ќерка - Сторми најмногу сака да работи со славна личност како што е FYI“ , Кајли откри кој е нејзиниот најголем страв. И тоа е чудно! „Најчудното од што се плашам е прашината на стаклото“, замислено рече Кајли. „Не знам зошто. Тоа е едно од моите  најголеми застрашувања, кога има многу прашина во чашата и влегува во моето тело “, додаде таа.

Она што ги интересира нејзините фанови е зошто чашите на Кајли воопшто се со прашина? Не се мијат? Дали има толку многу чаши кои се полни со прашина? Нека објасни некој.


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: