Ќе го надрасне тато за брзо време: Перо Антиќ објави фотографија со најголемиот син Лука, еве како уживаат

Ќе го надрасне тато за брзо време: Перо Антиќ објави фотографија со најголемиот син Лука, еве како уживаат

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Перо Антиќ деновиве објави фотограија на која беше во друштво на поголемиот син Лука во еден скопски ресторан. Како вчера да беше, кога фотографијата на која малиот Лука го чекаше Перо на аеродром се вртеше на сите медиуми, денес тоа мало момче порасна во голем дечко.

Игра и кошарка, а го носи и бројот на дресот како и Перо, 12-ка. Судејќи според висината, ништо чудно за некоја година и да го надрасне татко му, да биде одличен и успешен кошаркар.

Ианку, Лука е најстариот син на Антиќ од бракот со Ржица, а ги имаат и синовите Павел и Петар за кој заеднички се грижат.Фото:Инстаграм

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: