Ќе го одмазди братот: По победата над Али Есон Гиб, Џејк Пол во ринг со КСИ

Ќе го одмазди братот: По победата над Али Есон Гиб, Џејк Пол во ринг со КСИ

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Познатиот јутјубер Џејк Пол доминареше во вчерашната борба со неговиот колега јутјуберот Али Есон Гиб, запирајќи го уште во првиот круг. Неговата победа му го отвори патот за мечот за реванш со КСИ, кој во ноември победи во борбата со неговиот постар брат, Логан.

Не беше убава борба, но беше брза и одлучувачка. За да победи, Пол кој беше повисок во овој меч ја користеше својата мрежа.


„КСИ ти си следниот“ - јасно рече Пол, кој пред две недели наполни 23 години. 

За потсетување Џејл Пол има околу 20 милиони претплатници на Јутјуб, додека КСИ има над 30 милиони. Двајцата заедно имаат над 6 милијарди прегледи на нивните канали.

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: