Комбинација на денот: Носиме Levi’s по примерот на Џастин и Хајли Бибер

Комбинација на денот: Носиме Levi’s по примерот на Џастин и Хајли Бибер

Објавена во: Мода // Moj стил

Teкасас јакните се водечко парче сезонава, и нешто, што дефинитивно секој треба да го има во плакарот.

Оваа студена сезона што доаѓа, бидете стилски по примерот на Џастин и Хајли.

LEVI'S женската јакна ШЕРПА, која ја носи Хајли Бибиер ќе ја најдете во Fashion Group.

Џастин пак привлече внимание со неговата  LEVI'S тексас јакна, а истата ќе ја најдете во Fashion Group.

Може да ве интересира:

Комбинација на денот: Ања Ветерова стилизирана за чиста десетка

Комбинација на денот: Адисон Реј во бојата на есента

Комбинација на денот: Моќен стајлинг на Камила Коелјо за првиот есенски ден


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: