КСИ конечно проговори: Ја исмеа самодовербата на Логан Пол

КСИ конечно проговори: Ја исмеа самодовербата на Логан Пол

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Британскиот рапер, КСИ е горд на својата победа против јутјуберот Логан Пол. За време на разговорот со HipHopDX, КСИ израгира на ставот на Логан дека ќе победи во борбата.

Првично, 26 - годишната Јутјуб ѕвезда веруваше дека борбата ќе има поинаков исход. КСИ посочи дека Пол зборувал многу глупости во деновите пред мечот.

„Очекував дека тој ќе направи во борбата“ - откри тој. „Мислев дека тој навистина ќе се обиде да се бори против мене, затоа што многу зборуваше и имаше многу самодоверба“.


Покрај победата на натпреварот, КСИ го прослави и објавувањето на неговиот сингл „Down Like That“.


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: